Лампи Силвания (Sylvania)

Изградена върху повече от един век опит в лампите и осветителните тела, Sylvania е водещ доставчик на потребителски, професионални и архитектурни решения за осветление. Ние не само проектираме, произвеждаме и монтираме осветителни тела, ние разширяваме границите на технологиите и се стремим към иновации във всичко, което правим.

Нашата мисия е да „осветим Вашия свят“ с хиляди продукти и услуги и експертен опит в енергийно ефективни, LED и IoT свързани решения, които могат да спестят пари в дългосрочен план. Нашите продукти и решения се използват в широк спектър от приложения, включително логистика и промишленост, офиси, търговия на дребно, хотелиерство, музеи и галерии, образование, жилищни и потребителски услуги. По целия свят хората разчитат на нашите продуктови гами – включително Start, Concord и YourHome – за качествени решения, които да отговарят на техните нужди.

Ние сме много гъвкави и се гордеем с това, че можем да произвеждаме решения по поръчка, съобразени с индивидуалните нужди на нашите клиенти. Също така, ние предлагаме гъвкави финансови решения като Logic Smart Financing, което позволява на предприятията да спестяват енергия без предварителна капиталова инвестиция.

Sylvania е водещата марка на Feilo Sylvania Group, която има централа в Будапеща, Унгария, както и центрове за иновации и решения в 25 страни по света. Feilo Sylvania Group е собственост на Inesa (Group) Co. Limited, базирана в Шанхай, Китай.

Feilo Sylvania се гордее със силното си производство в Европа. Повече от 100 години марките Concord, Lumiance и Sylvania произвеждат лампи и осветителни тела в Белгия, Германия, Франция и Обединеното кралство. Тези центрове са нашата основа, чрез която гарантираме, че иновативният дизайн, разработката и производството са в съответствие с непрекъснато променящите се изисквания на динамичния пазар.

Newhaven (UK): Concord и Lumiance

Saint-Etienne (Франция): осветителни тела Lumiance и Sylvania

Erlangen (Германия): Лампи и осветителни тела Sylvania

Сертификати

Всички наши фабрики Feilo Sylvania са сертифицирани по ISO 9001 от оторизирани сертифициращи органи.

Гаранция

Във Feilo Sylvania се гордеем с качеството на нашите продукти. При определени условия е възможна разширена гаранция. Моля, свържете се с местния търговски представител, за да получите повече информация.